Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools

Great GyurMaster 2021-07-17 10:38

Szia Csaba,

Ma is tanultam valamit Miskolcról. A helyet ismertem, de azt nem, hogy Lamborghini márkájú a cucc. Ahogy látom áttértél a mobilos fotózásra? :)

Gy.

  #1  
Old 07-17-2021, 08:37 PM
csabagaba's Avatar
csabagaba csabagaba is offline
TE Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 317
Smile To GyurMaster: Mit és hogyan, és miért.

Szia!
Nem tértem átm csak a telefon mindig a seggemben van, és az adott pillanatban előrántható.

Ha valóban fényképezni akarok, akkor ott van a jó öreg Sony DSCR1 egy brilliáns 14,3-as nagylátószögő Zeiss objetívvel, és nagyméretű képérzékelővel, (a második, mert az elsőt Krakkóban, az elkészült felvételekkel egy taxi hátsó üésén felejtettem), a tüköreflexes Sony A200-ast hanyagolom, mert a képek széle vignettásodott, bármilyen objektívvel, pedig nagyon szép színeket adott, rendes fényviszonyok mellett a XIAOMI REDMI Note 5-s kifejezetten jó képeket csinál ahhoz képest, hogy egy 50000 Ft-s félgagyi telefon. igaz abban is Sony objektív és chiplapka van. A párom is fotózgat, neki van egy mát kiselejtezett Soby DSC W830-a, a nem eléggé széles látószögű, és egy meglepően jó Sony DSC H90-es, Zeiss objektíves gépezete. Utóbbi azért jó, mert beépített gyors GPS-e van, így az exifállományokból nagyjábók azonnak kivarázsolja és térképre teszi a fotózás helyszínét. Hát ennyi.

Amúgy Szia:-)
Csaba
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:06 PM.Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH