GyurMaster 2021-08-10 12:01
Hello Csaba,
Micsoda giccses kompozíció, még a napot is sikerült belekomponálnod. Pfej.
Na jó, befejeztem a köpködést, néha kell ilyen is. A sztori mellesleg érdekes.
Gy.
UI: Jól látom, hogy már csak telóval fotózol?
|
||||
|
||||
![]()
Jól látod.
Hoztam magammal ugyan egy Sony DSC HX90-est is, de még nem voltunk kirándulni az elmúlt 2 hónapban a városon kívül, itt meg már szinte minden téglát ismerünk. A telcsi minden sétánál velem van, ha érdekeset látok, akkor lekapom azzal, de már nemigen van mit fotózni. Legfeljebb nlhány érdekesebb jelenetet, vagy a városon belüli kalandorkodás során felfedezett újabb egérlukakat, véletlenül nyitvahagyott ajtókat, ilyesmi. Ahhoz meg nincs szükség félkilós DSLR-re a kb. 36 fokos melegben. A nagyobb túrákra természetesen viszem a 16 éves DSC R1-t, mint számomra a legjobb gépet, a párom a HX-90-et. aztán lesz ami lesz. Már kb. 3 éve pihen otthon a DSLR Alfa 200-as Sony, 3 objektívkészlettel, mert annyival nem jobb, mint a 14,3-75-ös 2,8-as fényerejű Zeiss optikás bridge gép. A XIAOMI Redmi Note5 meglepően jól dolgozik normál fényviszonyok között, este kicsit macerásabb. És már használni is megtanultam. Ennyi. Már ott tartok, hogy a közép- és külső erődárokban bóklászok, ahová még eddig nemigen mertem lemenni és a külső erősfalakat fotózgatom, amiről nemigen van még a neten sem képanyag. Lenyűgöző. Tegnapelőtt számoltuk össze a párommal, hogy az elmúlt 6 évben már netto 9,5 hónapot éltünk itt, az azelőtti 14 év llegalább éi 3 hetét még nem számoltuk össze. Ott tartunk, hogy innen mentünk már repülőgéppel 2-3 napos kirándulásra Krétára kétszer, hajóval Tilosra kétszer ottalvással, Simire vagy háromszor, Kosra egyszer. Szóval Rodosz lett a bázis. És hidd el, ez így jó. Ne írígyelj, hanem gyere! :-) Csaba |
|
||||
|
||||
![]()
Nem irigykedem. Gyűjtöm a pénzt, hogy nekem is teljen rodoszi teraszra. Azért jobb a kilátás, mint egy átlag avasi teraszról, meg kell hagyni.
![]() Egyébként én is lustulok. Néha már én se viszek fényképezőgépet olyan kirándulásokra, ahol már korábban jártam. És az utcai fotóim egy részét már én is csak telóval lövöm. UI: Bocs a késői válaszért! Viszont kérlek nézd meg a galériám, a Regéc 2-nél építész véleménye szükséges. ![]() |
![]() |
Thread Tools | |
|
|